LA BRASA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Brasa. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 21:15 Happy to see a grilled chicken breast on the menu! The piripiri sauce was very good.
17 mei 2024 om 20:35 Delicious!
4 apr 2024 om 20:16 The courier made 3-4 stops en route from the Restaurant to me, which resulted in cold food and soaked burger buns.
9 mrt 2024 om 23:16 Delivery time was more than 1.5 hours. I had to phone to the restaurant and speak to a very rude lady who said that Thuisbezorg didn’t send the delivery man to collect my order. Then she phoned me back and said that I have to cancel my order
23 feb 2024 om 23:47 Ordered a steak, got a hamburger. The arrival took so much time that (about 30 mins over estimated time) that there was no possibility to correct, cause restaurant closed for the day. Made a sandwich.
17 feb 2024 om 22:52 Good food as always. My favorite steakhouse in Amsterdam.
11 feb 2024 om 17:56 Het eten is en blijft fantastisch lekker! Alleen jammer dat de bezorger van thuisbezorgd het nodig vond om eerst nog 17minuten in de coffeeshop te blijven voordat ie mijn bestelling bracht wat te zien was op de tracker. Al het eten was daardoor koud!
9 feb 2024 om 20:28 Het was even misgegaan in de tas van de bezorger, maar dat maakte het niet minder lekker! Heerlijk gegeten!
27 jan 2024 om 21:29 Super tasty cheeseburger! I'll order again!
14 jan 2024 om 21:11 Kwaliteit is prima. Het had iets warmer gemogen. Dat is met bezorgen natuurlijk altijd lastig, maar met de korte afstand had dat beter gekund.
14 jan 2024 om 17:26 De kogelbiefstuk was weer meesterlijk gistere!, een dikke 10! Tip voor thuisbezorgd zelf: misschien wel zo netjes dat de bezorger z'n hoofdbedekking afdoet, ik kon nog met de ogen zien van de bezorger omdat deze zijn hoofd volledig had ingepakt.
14 jan 2024 om 9:07 The food was delicious, and the delivery time was exactly as mentioned at the beginning. We will order again for sure!